Punctul de crosetat X Puff

Sunteti in cautarea unui nou punct de crosetat pentru proiectele voastre? Eu da. Cand fac o pauza de la crosetat si dupa ce se culca copilul, butonez intr-una sa caut noi puncte de crosetat. Zilele trecute am gasit acest punct, insa nu am gasit si cum se numeste, asa ca l-am botezat eu X puff.

To see the post in English, click here

Imi place acest punct pentru ca arata bine indiferent de ce tip de fir alegeti.

Haideti sa incepem.

Pentru baza crosetati un lant in multiplu de 4 + 1

Randul 1

Incepeti cu primul ochi de la croseta si faceti 2 picioruse mici in primele 2 ochiuri, apoi 2 ochiuri de lant, sariti 2 ochiuri si iarasi 2 picioruse mici. Continuati asa pana la finalul randului. Finalizati cu 2 ochiuri de lant si 1 piciorus mic in ultimul ochi. Crosetati 2 ochiuri de lant si intoarceti.

Randul 2

In primul ochi de la croseta faceti un piciorus dublu. Apoi in primul spatiu de 2 ochiuri din randul anterior crosetati primul punct puff (3 picioruse duble lucrate impreuna), 2 ochiuri de lant si inca un punct puff in acelasi spatiu. Repetati cele doua puncte puff despartite de 2 ochiuri de lant in fiecare spatiu de 2 ochiuri de lant din randul anterior pana la finalul randului. Finalizati cu un piciorus dublu in ultimul ochi. Crosetati 1 ochi de lant si intoarceti.

Randul 3

In primul ochi de la croseta 1 piciorus scurt. Apoi, faceti un ochi de lant si in primul spatiu dintre 2 puncte puff din randul anterior crosetati 2 picioruse mici; 2 ochiuri de lant si apoi 2 picioruse mici in urmatorul spatiu. Continuati asa pana la finalul randului. Finalizati cu 1 ochi de lant si un piciorus mic in ultimul ochi. Crosetati 2 ochiuri de lant si intoarceti.

Randul 4

In primul spatiu de 1 ochi, de la croseta, crosetati un punct puff. Apoi in urmatorul spatiu de 2 ochiuri de lant crosetati 2 puncte puff dezpartite de 2 ochiuri de lant. Repetati in fiecare spatiu de ochiuri cele 2 puncte puff pana la finalul randului. Finalizati cu 1 punct puff in ultimul spatiu de 1 ochi din randul anterior si 1 piciorus dublu in ultimul ochi. Crosetati 1 ochi de lant si intoarceti.

Repetati randurile 1-4 atat cat doriti si cat va este necesar pentru proiectul dvs.

Mai jos gasiti si tutorialul video.

Sper ca v-am inspirat si v-am fost de ajutor.